Saltning af veje og anden belægning

Lev op til lovens krav om saltning af veje med en aftale hos os

20 42 43 89 Kontakt os her

Få saltet omkring huset, virksomheden eller andet

Vær klar til vinterens kulde og sne med en saltningsaftale hos anlægsgartner Ib Ellegaard. Det kan være svært selv at finde ekstra tid til snerydning og saltning i hverdagene. Derudover er det fysisk hårdt arbejde, som kan være udmattende inden en arbejdsdag. Derfor sørger vi for saltning af dine stier, pladser og andre gangbare arealer, når vinteren kommer.

Undgå glat føre

Du er som hus- og grundejer forpligtet til at rydde sne og sikre mod glat føre på dine egne arealer. Med en aftale hos os omkring saltning af arealer er du altid sikret, at der er ryddet op, saltet og sikkert at befærde sig. Du behøver ikke selv sætte tiden af til saltning eller forudsige vind og vejr, vi sørger nemlig for det hele.

Erfaring og effektive maskiner

Vi har mange års erfaring samt professionelle maskiner til både saltning og eventuel snerydning. Vi klarer opgaven hurtigt og effektivt til en attraktiv pris. Vi udfører vinterservice for både virksomheder, boligforeninger, private og andre kunder.

Saltning efter dine behov

Vi tilbyder en aftale af saltning, der passer til dine behov og ønsker. Ved at benytte os til at salte, får du en stabil og god service, der er til at stole på. Vi har mange års erfaring og tilbyder vores services til konkurrencedygtige priser.

Undgå de kolde vintermorgener

Med en aftale hos os slipper du for den bidende kulde på de mørke vintermorgener. Vi kommer med alt udstyret, så du ikke skal bekymre dig om noget. Med en aftale om saltning hos kan du sikre dig mod faldne gæster, glatføre og kolde morgenvagter. Vi kommer med glæde og udfører både snerydning og saltning, så du kan være tryg, når frosten kommer. Kontakt os via telefon eller vores kontaktformular, så vender vi tilbage med en attraktiv pris på saltning og eventuelt snerydning.

Vores arbejde er dækket af håndværker garanti, så dit projekt er altid i trygge hænder.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Anlægsgartner Ib Ellegaard udgøres af et fleksibelt og alsidigt hold af dygtige fagfolk, der brænder for at levere optimale løsninger til vores kunder. Vi går op i at skabe rammerne for et aktivt udendørsliv – og alt vi foretager os gøres med kærlighed og respekt for naturen. Kontakt os og få et tilbud på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
20 42 43 89 Kontakt os her