Anlægsgartner Ib Ellegaard

Professionelt anlægsarbejde

Vi hjælper med at skabe din drømmehave efter dine behov

Mange års erfaring

Holdet bag Anlægsgartner Ib Ellegaard har mere end 10 års erfaring med skræddersyede løsninger for haver, grønne arealer, hegn, terrasser og meget mere. Kontakt os og få et tilbud på dit projekt.

Ny have eller omlægning af den eksisterende

Vi er meget lydhøre og grundige i vores forberedelser, inden vi påbegynder selve arbejdet. Hvad enten vi starter med en nøgen byggegrund eller en vildtvoksende jungle, så har du helt sikkert en masse tanker og drømme om det endelige resultat. Vi sørger for at få det hele talt igennem og giver dig naturligvis vores bedste, faglige anbefalinger undervejs.

Anlægsgartner til alle slags haver

Vores store erfaring med anlægsarbejde gør, at vi kan tilpasse haven præcis til de behov, du har. Vi tænker i helheden, og sørger vi for, at haven er velegnet til det, du gerne vil bruge den til. Er I en børnefamilie med et par boldglade børn, hvor en stor græsplæne har høj prioritet? Eller er børnene fløjet fra reden, så bede eller bassiner skal pryde haven? Uanset dine eller jeres ønsker, kan vores anlægsgartnere gøre dem til virkelighed.

Få besøg af en anlægsgartner

Vi sender gerne en anlægsgartner ud for at gennemgå mulighederne for din have eller grønne areal sammen med dig. Ud fra dine ønsker tegner vi et forslag til en omlægning eller et nyanlæg af haven, som anlægsgartneren foreligger for dig.

Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Vores arbejde er dækket af håndværker garanti, så dit projekt er altid i trygge hænder.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.
Scroll to Top