Beskæring af buske og træer

Vær sikker på helt korrekte beskæringer med professionel hjælp

20 42 43 89 Kontakt os her

Korrekt beskæring på det rigtige tidspunkt

Lad det dygtige hold af fagfolk hos anlægsgartner Ib Ellegaard stå for beskæringen – så er du sikret, at alt bliver beskåret korrekt og på det rigtige tidspunkt. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Gode råd og vejledning

Når du får besøg af vores folk, så får du ikke blot løst den pågældende opgave. Vi deler også ud af vores store erfaring og giver gode råd og vejledning til, hvad der skal beskæres, og hvordan det bedste resultat opnås for planten.

Effektiv service for private, erhverv og boligforeninger

Anlægsgartner Ib Ellegaard tilbyder beskæring og udtynding af buske, træer og frugttræer, hvad enten det gælder i privat have, grønne fællesområder eller kommunal beplantning.

Få besøg af en fagmand

Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven og giver vores forslag til en beskæringsløsning, der er bedst for træet, og som harmonerer med dine ønsker.

Kontakt os på telefon 20 42 43 89, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Vores arbejde er dækket af håndværker garanti, så dit projekt er altid i trygge hænder.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Anlægsgartner Ib Ellegaard udgøres af et fleksibelt og alsidigt hold af dygtige fagfolk, der brænder for at levere optimale løsninger til vores kunder. Vi går op i at skabe rammerne for et aktivt udendørsliv – og alt vi foretager os gøres med kærlighed og respekt for naturen. Kontakt os og få et tilbud på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
20 42 43 89 Kontakt os her