Græsslåning og vedligeholdelse

Spar tid og energi med vores effektive og grundige services

20 42 43 89 Kontakt os her

Effektivt og professionelt arbejde

Vores hold arbejder effektivt og professionelt med alt fra lugning af ukrudt til klipning af hækken. Få et tilbud på et enkelt besøg eller få en skræddersyet, fast vedligeholdelsesaftale.

Flotte, velholdte haver og grønne områder

En have kræver knofedt, og hvis energien eller tiden ikke er til havearbejde, så sæt anlægsgartner Ib Ellegaard på sagen. For selvom man ikke har ressourcerne til selv at svinge riven, græsslåmaskinen og hækkeklipperen, så vil man gerne kunne nyde en velholdt have.

Grøn vedligeholdelsesaftale

Hvis du vil sikre dig en flot have året rundt, kan vi anbefale at få lavet en grøn vedligeholdelsesaftale, hvor vi kommer forbi på faste tidspunkter i løbet af sæsonen. På den måde sikrer du, at beskæring, hækklipning og ukrudtslugning foretages på de rigtige tidspunkter.

Få besøg af en brolægger i odense eller kerteminde

Tag en uforpligtende samtale med os om vedligeholdelse af din have eller grønne område. Vi kommer også gerne forbi til en indledende fremvisning og dialog.

Ring på 20 42 43 89, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Anlægsgartner Ib Ellegaard udgøres af et fleksibelt og alsidigt hold af dygtige fagfolk, der brænder for at levere optimale løsninger til vores kunder. Vi går op i at skabe rammerne for et aktivt udendørsliv – og alt vi foretager os gøres med kærlighed og respekt for naturen. Kontakt os og få et tilbud på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
20 42 43 89 Kontakt os her