Anlægsgartner Ib Ellegaard

Brolægning Odense og Nyborg

Vi udfører alt i brolægning i Odense, Nyborgog resten af Fyn.

Professionel brolægning Odense og Nyborg

Ib Ellegaard er brolægger i Odense og omegn, og din foretrukne fagmand når det gælder brolægning. Vi er eksperter i brolægning og belægninger. Vi har gennem de sidste år, udført mange belægninger på Fyn.
Drømmer du om en flot og funktionel indkørsel, terrasse eller gangsti, er Ib Ellegaard, den rette at kontakte. Du kan kontakte os på tlf. 20 42 43 89 eller ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Professionel brolægning i Nyborg

Ingen brolægning er ens og alle har forskellige behov og ønsker. Vi stiller derfor gerne vores ekspertise og ideer til rådighed og vejleder i, hvad den optimale løsning for dig vil være. Hvad end du foretrækker snorlige rækker eller avancerede mønstre, chaussésten eller granit, kan vi skræddersy din næste brolægning i Nyborg.

Vores team består af dygtige brolæggere, som kan skabe et udendørs rum, du altid har drømt om. Vi er her for at designe og skabe den løsning, som vil indfri dine drømme. Vi leverer resultater, så du kan have glæde af din brolægning i mange år. Hvad end der er tale om renovering af eksisterende belægning eller anlægning af nyt, kan vi som brolægger varetage opgaven.

Kontakt din brolægger allerede i dag

Ønsker du professionel brolægning i høj kvalitet, er det Ib Ellegaard du skal kontakte. Vi går ikke på kompromis med udførelsen eller kvaliteten af vores arbejde.
Vi tror på at det er muligt at skabe et flot og funktionelt udendørs område, uden at skulle betale en formue. Ønsker du derfor et tilbud på din næste brolægning i Nyborg, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kommer derfor også gerne forbi til en besigtigelse, hvor vi nemmere kan se og tale om din kommende brolægning.

Du kan kontakte Ib Ellegaard på tlf. 20 42 43 89 eller via kontaktformularen herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores arbejde er dækket af håndværker garanti, så dit projekt er altid i trygge hænder.

Scroll to Top