Grøn vedligeholdelse for erhverv

Professionelle vedligeholdelsesaftaler for virksomheder, boligforeninger m.m.

20 42 43 89 Kontakt os her

Vedligeholdelsesaftaler med smukke resultater

Hos anlægsgartner Ib Ellegaard tilbyder vi skræddersyede vedligeholdelsesaftaler for virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Det første indtryk er vigtigt

Et velplejet udeområde er helt centralt for beboere, kunder og ansatte. En tætklippet græsplæne, et flot blomsterbed og en knivskarp hæk giver et præsentabelt og positivt indtryk.

Fra opsamling af skrald til snerydning

Du behøver kun én samarbejdspartner, når du skal bruge hjælp til vedligeholdelse af udendørs arealer. Ud over de grønne opgaver, som græsslåning, hækklipning, lugning m.v., tilbyder vi også fejning, opsamling af skrald og snerydning.

Slip for bekymringerne med en fast aftale

Med en grøn vedligeholdelsesaftale slipper du for at bekymre dig over efterårets løvfald, sommerens vildtvoksende ligusterhække og forårets spirende ukrudt. Vi tager os af det hele – året rundt.

Lad os tage en snak om en vedligeholdelsesaftale for din virksomhed, boligforening eller institution. Ring på 20 42 43 89, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Vores arbejde er dækket af håndværker garanti, så dit projekt er altid i trygge hænder.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Anlægsgartner Ib Ellegaard udgøres af et fleksibelt og alsidigt hold af dygtige fagfolk, der brænder for at levere optimale løsninger til vores kunder. Vi går op i at skabe rammerne for et aktivt udendørsliv – og alt vi foretager os gøres med kærlighed og respekt for naturen. Kontakt os og få et tilbud på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
20 42 43 89 Kontakt os her