Anlægsgartner Ib Ellegaard

Din gartner Nyborg og omegn

Vi hjælper med at skabe din drømmehave efter dine behov

Gartner i Nyborg

Ib Ellegaard er din gartner i Nyborg til anlæg og store som små opgaver. Har du brug for en dygtig og pålidelig anlægsgartner, så skal du vælge os. Med mange år i branchen har vores team af professionelle fagfolk løst opgaver hos private husstande, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.
Din anlægsgartner Ib Ellegaard dækker hele Nordøstfyn. Skal du bruge en gartner i Nyborg, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 20 42 43 89 eller via kontaktformularen nederst på siden.

Gartner i Nyborg til alle dine projekter

Hos anlægsgartner Ib Ellegaard er ingen opgave for stor eller lille. Vi kan tilpasse din have, grønne områder eller gårdhave, lige efter dine drømme og behov. Lige meget om du ønsker en vild have med blomster og urtebede eller en tom byggegrund, kan vi hjælpe.

Vores team af professionelle anlægsgartnere er specialiseret i en bred vifte af opgaver. Vi kan derfor også varetage en lang række af forskellige projekter. Hvad end du har brug for:

  • Havebeplantning
  • Græsslåning
  • Beskæring
  • Anlægning af haver
  • Og meget mere

Så er Ib Ellegaard, gartner i Nyborg, det firma du skal kontakte. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, så du er altid sikret dedikerede fagfolk som går 100% op i deres arbejde.

Kontakt din Gartner i Odense og omegn

Efter mange år i branchen, har vi altid mange ideer og deler derfor også gerne vores viden med dig. Har du brug for at vi kommer på besøg og taler om dine muligheder for dit kommende haveprojekt, gør vi gerne det. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 20 42 43 89.

Vi ved, at det kan være udfordrende at skabe den perfekte have, og derfor er vi altid i god dialog med vores kunder. Du er med os gennem processen, på den måde skabes de bedste resultater. Vi er stolte af vores høje standarder inden for kvalitet og service. Vi benytter os derfor også kun af gode materialer og værktøjer.

Kontakt din gartner i Nyborg i dag.

Vores arbejde er dækket af håndværker garanti, så dit projekt er altid i trygge hænder.

Scroll to Top