Anlægsgartner Ib Ellegaard

Problemfri snerydning hele vinteren

Få os til at stå for din snerydning, så du er sikret mod glatføre hele vinteren

Snerydning hele vinteren

Vær forberedt på sne og slud med en snerydningsaftale hos Ib Ellegaard. Vi sørger for at stier, parkeringspladser og andre gangbare arealer er ryddet for sne hver vinter, så du kan føle dig tryg. Når du får os til at stå for snerydningen, undgår du at rydde sne på de kolde og mørke vintermorgener i bidende frost inden en arbejdsdag.

Eksperter med effektive maskiner

Vi er eksperter på vintertjenester og har alle de professionelle maskiner og udstyr til effektiv snerydning. Derfor behøver du hverken opbevaring af snerydningsmaskiner eller eventuelt indkøb af salt til saltning af veje, for vi står for det hele.

Fagfolk til attraktive priser

Der er mange fordele ved at benytte os til snerydning. Vi tilbyder attraktive priser samt veludført arbejde. Du slipper for kulden på de tidlige morgener, og vi har maskinerne til at udføre en hurtig og effektiv snerydning. Vi rydder sne for både private, erhverv, virksomheder eller offentlige institutioner. Hos anlægsgartner Ib Ellegaard får du erfarne og veluddannede fagfolk til alle arbejdsopgaver.

Det sikre valg

Vi er din garanti for snefrie veje og områder hele vinteren. Hos Ib Ellegaard tilbyder vi snerydning efter dine behov og ønsker, og vi udfører kun arbejde af kvalitet, så vores kunder kan være tilfredse. Vi er en troværdig virksomhed, der dukker op på aftalte tidspunkt og leverer det arbejde, du som kunde ønsker. Derfor er vi det sikre valg af snerydning hele vinteren. Med vores services undgår du faldulykker, glat føre og store snebunker foran dørene.

Snerydning i Odense og Nordøstfyn

Vi rydder sne for private og erhverv i Odense og resten af Nordøstfyn og kører fra vores to afdelinger i Odense og Kerteminde. Vi er din lokale gartner i sommerhalvåret og den effektive snerydder i de kolde måneder. Er du interesseret i snerydning og eventuelt saltning, så kontakt os og høre mere om dine muligheder. Vi tilbyder attraktive priser på alle vores services og leverer altid kvalitet.

Vores arbejde er dækket af håndværker garanti, så dit projekt er altid i trygge hænder.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.
Scroll to Top