Anlægsgartner Ib Ellegaard

Anlægsgartner og havearkitekt Fyn

Det dedikerede hold og faglighed bag Anlægsgartner Ib Ellegaard

Havearkitekt og anlægsgartneropgaver

Skal du bruge en anlægsgartner eller havearkitekt på Fyn? Så er du landet det rigtige sted! Anlægsgartner Ib Ellegaard løser alle anlægs- og havearkitektopgaver på Fyn.

Fagfolk ind til benet

Hele holdet bag Anlægsgartner Ib Ellegaard er dedikerede fagfolk, der går op i deres arbejde med liv og sjæl. Faglig udvikling og vidensdeling fylder meget i virksomheden – og det hele er gennemsyret af en dyb respekt og kærlighed til naturen.

Kontakt anlægsgartneren og havearkitekten på Fyn for en uforpligtende samtale om dit grønne projekt.

Uddannet anlægsgartner og skovtekniker

Manden bag firmaet, Ib Ellegaard, blev uddannet som norsk skovtekniker tilbage i 1987, og har efterfølgende taget uddannelsen som anlægsgartner i Danmark. Denne kombination giver en værdifuld indsigt i naturens egne økosystemer og sætter os i stand til at udføre bæredygtige løsninger, der holder i mange år.

Havearkitekt Fyn

Som havearkitekt på Fyn kan vi hjælpe med en lang række forskellige opgaver. Det kan være opgaver som:

  •  Haveskitser
  •  Haveplaner
  •  Belægningsplaner
  •  m.m.

Kontakt havearkitekten på Fyn i dag og hør mere om vores ydelser.

Anlægsgartner Fyn

Med mere end 25 års erfaring fra branchen, så er der ikke en anlægsgartneropgave vi ikke kan løse. Som anlægsgartnere løser vi opgaver for private husstande, offentlige institutioner, virksomheder og boligforeninger. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi brænder for vores fag og elsker mere end noget andet, når vi kan forlade et anlægsarbejde og kunden er 100 % tilfreds. Vi læser anlægsprojekter på hele Fyn.

Den lokale, grønne fagmand

Vi løser et væld af grønne opgaver for mange typer af kunder, og særligt på Fyn. Hurtig responstid og flotte løsninger har givet os et godt rygte, som vi naturligvis værner om.

Du er velkommen til at blive den næste tilfredse kunde – ring i dag på 20 42 43 89.

Vores arbejde er dækket af håndværker garanti, så dit projekt er altid i trygge hænder.

Scroll to Top