Anlægsgartner Ib Ellegaard

Brolægger i Odense og på Fyn

Vi udfører alt i belægning i Odense, Kerteminde og på Fyn

Praktisk og æstetisk belægning

Hos Anlægsgartner Ib Ellegaard er vi eksperter i brolægning og belægninger, vi har over årene løst mange opgaver som brolægger i Kerteminde, Odense og på resten af Fyn.

Belægninger kan både have en praktisk og æstetisk funktion. Det er derfor vigtigt, at belægningen passer sammen med haven og huset, så det hele går op i en højere enhed. Vi ved, hvad de forskellige typer af belægninger er gode til.

Hør mere om belægninger i Odense, Kerteminde og på Fyn på telefon 20 42 43 89.

Brolægger med professional hånd

Vi har gennem årene løst mange former for brolægningsopgaver, og har således den nødvendige erfaring og knowhow til at give dig den optimale løsning på dit projekt. Udfyld kontaktformularen herunder, eller giv os et kald på telefonen.

Brolægning og belægninger i alle typer og mønstre

Nogle foretrækker snorlige rækker, mens andre vil have avancerede mønstre. Nogle sværger til chaussésten, mens andre er vilde med granit i sydeuropæisk stil. Fortæl os om dine ønsker, så får du en skræddersyet terrasse, indkørsel eller havegang.

Renovering eller nyanlæg

Vi kan bistå som tovholder på projektet, hvad enten du skal have renoveret en eksisterende belægning eller har behov for nyanlæg. Vores medarbejdere er utroligt dygtige til at ramme de optimale løsninger – både hvad angår funktionalitet og æstetik.

Få besøg af en brolægger i Odense eller Kerteminde

Det er ofte lettere at forklare projektet, hvis man mødes ansigt til ansigt. Derfor kommer vi gerne forbi til en besigtigelse, hvor vi kan give et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os allerede i dag.

Vores arbejde er dækket af håndværker garanti, så dit projekt er altid i trygge hænder.

Scroll to Top