Anlægsgartner Ib Ellegaard

Professionel træfældning i Odense og på Fyn

Professionel træfældning i Odense og omegn – uanset træets placering, så kan vi hjælpe dig! Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud.

Træfældning Fyn – Slip af med uønskede træer

På jagt efter en professionel til din træfældning på Fyn eller Odense? Hos Anlægsgartner Ib Ellegaard er vi eksperter i træfældning og løser alle træfældningsopgaver i Odense og på Fyn.

Vi løser alle opgaver effektivt og behændigt. Ligegyldigt hvor uhensigtsmæssigt træet står placeret, så finder vi en løsning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på træfældning på Fyn.

Træfældning Odense og omegn | Erfarne og pålidelige fagfolk

Uddannet skovtekniker

Virksomhedens ejer er uddannet skovtekniker og har således en uovertruffen faglig ekspertise, der bl.a. sikrer at træet vælter den rigtige vej – hver gang. Alle sikkerhedsforanstaltninger bliver overholdt til punkt og prikke.

Vi er eksperter i træfældning og har igennem de sidste mange år udført træfældning på Fyn. Vi arbejder altid effektivt og behændigt, hvilket betyder at ligegyldigt hvor på grunden træet er placeret, så finder vi en løsning for sikker træfældning. Vi har foretaget så mange træfældninger på Fyn at vi nok har set og prøvet det meste. Det betyder at ingen opgave hverken er for stor eller for lille. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage hvis du søger hjælp til træfældning på Fyn, Odense eller omegn.

Vi udfører både træfældning for private, virksomheder og institutioner på Fyn. Når du bestiller træfældning fra Ib-Ellegaard, vil du altid blive mødt af dygtige fagfolk med respekt for naturen og med kompetencer til at løse opgaven til fulde. Virksomhedens ejer er uddannet skovtekniker og har således en uovertruffen faglig ekspertise der bl.a. sikrer at træet vælter den rigtige vej – hver gang. Alle sikkerhedsforanstaltninger bliver overholdt til punkt og prikke.

Vælg Anlægsgartner Ib Ellegaard til din træfældningsopgave, fordi:

  •  Vi er et hold af dygtige fagfolk
  • Vi løser alle træfældningsopgaver
  • Vi løser opgaver med respekt for naturen
  • Vi tilbyder også stubfræsning efter træfældningen

Priser for træfældning i Odense

Hvad koster træfældning? Priser på træfældning fastsættes altid efter opgaven. Hvor mange træer skal der fældes, skal træet/træerne kun beskæres og trimmes, er der tale om topkapning, ønskes der stubfræsning efter fældningen? Det er findes mange løsninger og vi vil altid sørge for at møde dine ønsker. Hos os er du garanteret billig træfældning uden kompromis med kvalitet og sikkerhed. Søger du efter hjælp til træfældning på Fyn eller træfældning i Odense og omegn, så tøv ikke med at kontakte Ib-Ellegaard. Vi tilsender dig et fuldstændig gratis og uforpligtende tilbud med priser for træfældning ud fra den givne opgave. Du kan kontakte os over telefon på 69 69 29 05 eller via. mail. Du kan også udfylde kontaktformularen i bunden af siden så kontakter dig vi hurtigst muligt.

Stubfræsning og opgravning

Den del af træet, der befinder sig under jorden, kan ofte være et ligeså stort problem som stammen og kronen. Vi tilbyder effektiv stubfræsning og opgravning i forbindelse med træfældning, så du kommer helt af med problemet.

Træfældning Odense for private og erhverv

Vi har gennem tiden løst en lang række træfældningsopgaver for såvel private haveejere som virksomheder og boligforeninger. Giv os et uforpligtende kald, så finder vi en god fældning af træer pris.

 

Vores arbejde er dækket af håndværker garanti, så dit projekt er altid i trygge hænder.

Scroll to Top